Depressie

Depressie komt de laatste jaren meer en meer voor. Een depressie wordt gedefinieerd als volgt. Je voelt je verdrietig en hebt nergens zin in. Geen zin om het huis uit te gaan, met mensen te praten of überhaupt iets te ondernemen. Als je deze klachten langer dan 2 weken hebt, dan ben je depressief.

Je hebt echter ook last van andere, fysieke, problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slaapproblemen en een gebrek aan energie. Er zijn verschillende manieren waarmee je van je depressie af kunt komen. Een daarvan is acupunctuur.

Acupunctuur kan erg effectief zijn bij het behandelen van een depressie. Dat gaat als volgt.

Depressie vs. acupunctuur
Acupunctuur kan zowel fysieke als emotionele symptomen verhelpen. Acupunctuur is gebaseerd op de gedachte dat de geest en het lichaam met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan het prikken van naaldjes in je lichaam zowel je
fysieke als je mentale problemen uit de wereld helpen. De naalden die in je zenuwen en spieren worden geprikt zorgen voor een betere doorstroming van de energie door je lichaam.

Hierdoor kunnen de verzwakte spieren en het gebrek aan geluk worden opgeheven. Doordat de naalden in je spieren de balans in je lichaam herstelt, zal ook je geest worden geheeld door acupunctuur.

Je zult merken dat je je na enkele behandeling een stuk beter voelt. Hierdoor krijg je meer zin om de dagelijkse dingen weer zo snel mogelijk op te pakken. En doordat je dat doet voel je zich gelijk weer een stuk beter. Zo kom je in een positieve spiraal terecht.

Neem contact op en maak een afspraak
Het is heel erg zonde als je lang loopt met een depressie. Doe er dus gelijk wat aan en neem nu contact op met een
acupuncturist bij jou in de buurt zoals Paul van Alphen en Roland Mutgeert. Je kunt meestal snel terecht.