Acupunctuur Waddinxveen – Veroni Luk

Ik ben Veroni Luk en tijdens mijn werk in de reguliere gezondheidszorg ben ik me gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Toen ik tijdens mijn opleiding voetreflexologie stage ging lopen in een aantal ziekenhuizen in Beijing ben ik overtuigd geraakt van de positieve en heilzame werking van acupunctuur.

Omdat ik meestal geen wachtlijst heb voor mijn behandelingen kun je snel geholpen worden. Je krijgt bij mij in ieder geval tijdens onze eerste afspraak uitgebreid de tijd om mij meer te vertellen over je klacht en wat er precies speelt. Vertel mij gerust jouw verhaal!

Een acupunctuurbehandeling kan op zichzelf staan maar kan ook een aanvulling zijn op reguliere behandelingen. Aandacht en tijd nemen voor de mens in zijn geheel is waar ik voor sta. Ik ben aangesloten bij de FAGT en RBCZ zodat de behandelingen door de zorgverzekeraars worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Mijn tarief
Voor de eerste behandeling die 90 minuten duurt reken ik €68. De afspraken daarna duren 60 minuten en daarvoor hanteer ik het tarief van €58.

Klachten die ik behandel bij Acupunctuur Waddinxveen

In mijn praktijk in Waddinxveen in het verloskundigencentrum Promessa werk ik alleen met vrouwen met klachten van voor, tijdens en na zwangerschap en bespoedigen van de bevalling vanaf 40 weken.

Neem contact met mij op
Bezoek mijn website of vul onderstaand contactformulier in.

Mijn acupunctuurpraktijk in Waddinxveen