Acupunctuur Zierikzee – Elroy Hijman

Mijn naam is Elroy Hijman en ik volg mijn grote passie en help mensen met behulp van Chinese Geneeskunde en holistische coaching. Je kunt bij Acupunctuur Zierikzee terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten, maar ik ben gespecialiseerd in chronische- en acute pijnklachten & de psyche (o.a. burn-out en depressie)

Ik weet zelf maar al te goed wat het is om (chronische) pijn te ervaren en wat dit met je doet. Dat het je belemmert in alles wat je doet en wilt doen, dat er altijd pijn aanwezig is. In dat geval ben ik de aangewezen persoon die jou kan helpen van je pijn af te komen.

Graag leg ik je tijdens de eerste afspraak meer uit over wat ik precies voor je kan doen. Je krijgt bij mij ruim de tijd om alles te vertellen over je klacht en wat er precies speelt.
Acupunctuur Zierikzee
Ik geef behandelingen met Chinese acupunctuur voor een groot aantal klachten en ongemakken. Daarnaast maak ik gebruik van pijnbeheersing-, meditatie-, en ademhalingstechnieken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Graag nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan beteken.

Klachten die ik behandel bij Acupunctuur Zierikzee

Het grootste deel van mijn cliënten komt voor de behandeling van specifieke lichamelijke, maar ook emotionele klachten zoals:

  • Hoofdpijn, migraine,
  • Uiteenlopende pijnklachten (rugpijn, nekpijn, kniepijn en chronische pijnklachten en vage pijnklachten),
  • Blessures (RSI, frozen shoulder, tennisarm en vele andere sportblessures),
  • (Chronische) vermoeidheid
  • Luchtwegklachten
  • Psychische klachten (depressie, nervositeit, angst, somberheid, gevoelens van onrust en verdriet)
  • Stress en Burn-out
  • Slaapproblemen

Staat je klacht er niet tussen? Heb je andere vragen of wil je juist een afspraak bij mij maken? Vul dan gerust mijn contactformulier in of bel mij: 06 55 787 103. Maar je kunt ook meer lezen over acupunctuur op mijn website.

Contactformulier

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis met elkaar en volgt er een intakegesprek. Tijdens de intake stel ik je vragen over wat er precies speelt. Dit helpt mij om te onderzoeken wat de oorzaak van je klachten is. Vervolgens kunnen we samen kijken naar wat acupunctuur precies kan gaan betekenen.

De naalden vallen heel erg mee
Als je nog geen ervaring hebt met acupunctuur dan wil ik je graag vertellen dat je helemaal niet bang hoeft te zijn voor de behandeling. Misschien stelt het je gerust dat bijna alle cliënten die bij mij voor het eerst in behandeling komen allemaal aangeven dat het heel erg mee valt.

Mijn acupunctuurpraktijk in Zierikzee