Acupunctuur Zierikzee

Ik help mensen met behulp van Chinese Geneeskunde bij Acupunctuur Zierikzee. In mijn acupunctuurpraktijk kun je terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten.

Graag leg ik je tijdens de eerste afspraak meer uit over wat ik precies voor je kan doen. Je krijgt bij mij ruim de tijd om alles te vertellen over je klacht en wat er precies speelt.

Ik geef behandelingen met Chinese acupunctuur voor een groot aantal klachten en ongemakken. Graag nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan beteken.

Klachten die ik behandel bij Acupunctuur Zierikzee

Het grootste deel van mijn cliënten komt voor de behandeling van specifieke lichamelijke, maar ook emotionele klachten zoals:

Staat je klacht er niet tussen? Heb je andere vragen of wil je juist een afspraak bij mij maken? Vul dan gerust mijn contactformulier in. Maar je kunt ook meer lezen over acupunctuur op mijn website.

Contactformulier

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis met elkaar en volgt er een intakegesprek. Tijdens de intake stel ik je vragen over wat er precies speelt. Dit helpt mij om te onderzoeken wat de oorzaak van je klachten is. Vervolgens kunnen we samen kijken naar wat acupunctuur precies kan gaan betekenen.

De naalden vallen heel erg mee
Als je nog geen ervaring hebt met acupunctuur dan wil ik je graag vertellen dat je helemaal niet bang hoeft te zijn voor de behandeling. Misschien stelt het je gerust dat bijna alle cliënten die bij mij voor het eerst in behandeling komen allemaal aangeven dat het heel erg mee valt.

Mijn acupunctuurpraktijk in Zierikzee