Acupunctuur behandeling om te stoppen met roken

Een van de slechtste gewoontes (verslavingen) van de Nederlander is roken. Het is slecht voor je, duur, het stinkt en ga zo maar door. Ondanks al deze negatieve aspecten is het voor iedereen erg moeilijk om er mee op te houden.

Zoek je hulp bij het stoppen met roken? Acupunctuur kan je helpen. Vergis je niet, het is niet alsof je door acupunctuur geen zin meer krijgt in sigaretten. Alles hangt nog steeds van je zelf af. Acupunctuur kan het alleen voor jezelf wat dragelijker maken. Acupunctuur kan namelijk de behoefte die je hebt aan nicotine te verminderen.

Hoe verhelpt acupunctuur de verslaving?
Acupunctuur speelt vooral in op je mentale en fysieke weerbaarheid bij het verlangen naar nicotine. Als je geen nicotine meer binnenkrijgt terwijl je hieraan verslaafd bent, kun je allemaal fysieke en mentale ongemakken voelen. Je kunt moeite krijgen met slapen, geïrriteerd raken en vreetbuien krijgen.

De acupuncturist probeert je van deze klachten af te helpen. Door bepaalde naalden op strategische plekken te plaatsen, krijg je je vitaliteit snel terug. Ook word je longconditie versterkt door het gebruik van acupunctuur.

Doordat de acupuncturist een perfecte mix weet te vinden tussen het verbeteren van je fysieke en mentale gesteldheid, word je op een zo goed mogelijke manier geholpen bij het stoppen met roken.

Als je je goed voelt, is het een stuk makkelijker om het stoppen met roken vol te houden. Een gebrek aan vitaliteit kan je opbreken. Als je echter gewoon op een normale manier slaapt en geen last heeft van extra irritaties, kan dit stimulerend werken bij jouw missie om het roken af te zweren.

Wij kunnen je helpen!
Ben je dus op zoek naar extra hulp bij het stoppen met roken, neem contact met een van onze acupuncturisten op zoals Sven Honing of Paul van Alphen.