Wil jij meer cliënten in je acupunctuurpraktijk?

Werven van nieuwe cliënten is lastig
Als zelfstandig acupuncturist heb je nieuwe cliënten nodig. Niet zomaar een keertje, maar voortdurend. Een deel van die aanwas gaat ‘vanzelf’, omdat jij je werk goed doet en mensen dat aan elkaar vertellen. En natuurlijk ben je te vinden via de reguliere kanalen zoals de gouden gids en verwijzingen via andere zorgverleners.

Toch is het voor velen lastig. En anderen voelen zich gewoon niet geschikt om actief op zoek te gaan: ‘Laat mij nou maar gewoon behandelen, dat is mijn vak’.

Ik wil meer cliënten
De websites die ik ontwikkel en de campagnes die ik optuig zetten het internet voor je aan het werk. Nieuwe cliënten zijn namelijk al lang op zoek naar een acupuncturist bij jou in de buurt. Maar ze kunnen je niet vinden. En als ze je vinden, worden ze vaak toch geen cliënt. Daar heb ik een oplossing voor!

De websites die ik voor acupuncturisten maak helpen je met de communicatie op het internet met jouw klanten. Zij zorgen ervoor dat jouw praktijk een stem en een gezicht krijgen. Dat die stem en dat gezicht overal gehoord en gezien wordt. Dat cliënten jouw praktijk vinden en klant worden, dat doe ik met deze en andere websites.

No-cure No-pay
Ik werk op basis van no-cure no-pay, dus je hebt geen opstartkosten en je doet geen investeringen. Die doe ik voor je!

Heb je interesse in een goede website en wil je meer cliënten in je praktijk? Vul het contactformulier in, bel Thijs van der Hoorn op 06-50543590 dan kan ik je uitleggen hoe ik werk, bekijk de lijst met plaatsen of klik door naar mijn website.