Sluit je bij ons aan

Werven van nieuwe cliënten is lastig. Als zelfstandig acupuncturist heb je nieuwe cliënten nodig. Niet zomaar een keertje, maar het liefst elke maand weer. Een deel van deze nieuwe cliënten gaat via via omdat jij je werk goed doet en mensen dat aan elkaar vertellen.

Toch is het voor velen lastig. En anderen voelen zich gewoon niet geschikt om actief op zoek te gaan: ‘Laat mij nou maar gewoon behandelen, dat is mijn vak’.

Ik wil meer cliënten
De websites die ik ontwikkel en de campagnes die ik optuig zorgen elke maand weer voor nieuwe cliënten. Ze geven je een gezicht en een extra online visitekaartje zodat je agenda beter gevuld raakt.

De websites die ik voor acupuncturisten maak helpen je met de communicatie op het internet met jouw klanten. Zij zorgen ervoor dat jouw praktijk een stem en een gezicht krijgen. Dat die stem en dat gezicht overal gehoord en gezien wordt. Dat cliënten jouw praktijk vinden en klant worden, ook voor cosmetische acupunctuur, dat doe ik met deze en andere websites.

No-cure No-pay
Ik werk op basis van no-cure no-pay, dus je hebt geen opstartkosten en je doet geen investeringen. Die doe ik voor je!

Heb je interesse in een goede website en wil je meer cliënten in je praktijk? Vul het contactformulier in, bel Thijs van der Hoorn op 06-50543590 dan kan ik je uitleggen hoe ik werk, bekijk de lijst met plaatsen of klik door naar Adverthijs.nl.