Acupunctuur bij hielspoor

Als je hielspoor wilt laten behandelen dan kun je hier beter vroeg mee beginnen. Aangezien een acupuncturist dan beter en sneller resultaat bij je kan bereiken. Want met acupunctuur gaan we de bloedsomloop stimuleren om zo de ontsteking te verminderen en je lichaam aan het werk te laten om zo te kunnen herstellen. De acupunctuurnaalden brengen de bloedcirculatie weer op gang. Om zo ook je pijn te kunnen verlichten.

Wat is hielspoor?

Je hebt last van een pijnlijke hiel, vooral als je staat en loopt. En de pijn die hiermee gepaard gaat kan sterk opzetten als je die lang en veel belast. Daarnaast is de pijn ook goed te merken aan het begin van de dag.

Bij hielspoor is je botvlies op je hiel gaan irriteren. En dat komt vaak genoeg doordat er een beetje extra bot is gaan groeien. Bij de meeste volwassenen is dit aanwezig, maar dit geef niet altijd klachten.

Naast acupunctuur behandelen we het vaak in combinatie met moxa. Met deze gedroogde kruiden zorgen we ervoor dat de ontsteking geremd wordt. Maar als het hielspoor te gevoelig is, of als je bang bent voor de naaldjes dan zetten we deze techniek ook in.

Neem contact met ons op
Maak vandaag nog een afspraak bij een acupuncturist bij jou in de buurt, zoals Anna van der Vlies in Zutphen, Judith Brattinga-Heres in Almere en Samgis Zandi in Uithoorn.