Cosmetische acupunctuur

De oorsprong van cosmetische acupunctuur stamt uit de periode van de Sung Dynastie ten tijde van het Chinese Rijk. De eeuwenoude technieken die destijds werden toegepast, liggen dan ook ten grondslag aan de hedendaagse cosmetische acupunctuur. Jouw vitaliteit naar voren laten komen door deze natuurlijke vorm van acupunctuur kent eigenlijk alleen maar voordelen.

De natuur laat zich na verloop van tijd gelden en dat kan zich in je gezicht en hals op diverse manieren uiten. Bij vrouwen komt daar de overgang ook nog eens bij, een periode die zich kenmerkt door een slecht slaappatroon, opvliegers en ontsierende puistjes. Tijd om het heft in eigen handen te nemen en jouw leven niet langer in het teken te laten staan van:

  • rimpels
  • wallen
  • kuiltjes
  • acne
  • pigmentvlekken
  • droge of trekkerige huid

Wanneer jij eruit wilt zien zoals jij je voelt, is cosmetische acupunctuur een effectieve manier om jouw huid zonder operatie een echte verjonging te laten doormaken. De vermoeide uitstraling van je gezicht smelt als sneeuw voor de zon en je voelt je meer in balans met je innerlijk. Na de behandelingen kun jij met recht zeggen dat jij je voelt zoals je eruitziet.

Natuurlijke verjonging met acupunctuur

Bij deze behandelingen wordt je bloedcirculatie op een volkomen veilige manier gestimuleerd. Bovendien wordt de lymfecirculatie bevorderd en de behandeling zorgt ervoor dat er extra elastine en collageen zal worden aangemaakt.

Al deze bouwstenen dragen op hun beurt bij aan een frisse uitstraling en een jonger ogend uiterlijk. Doordat deze lichaamseigen stoffen worden aangewakkerd, krijgt de huid van je hals en gezicht de oorspronkelijke elasticiteit en zachtheid terug. Je zult stralen en een blik in de spiegel zal jou aangenaam verrassen. Dat je deze natuurlijke behandeling hebt ondergaan, zal niet onopgemerkt aan anderen voorbijgaan.

Je gezicht weerspiegelt je gezondheid

Een slecht uitziende huid vol oneffenheden, lijntjes en wallen is bepalend voor de manier waarop mensen jou zien. Hoe frivool en ontspannen jij je ook voelt, als je uitstraling niet overeenkomt met de manier waarop jij je voelt, kan dat heel vervelend zijn. Gun jezelf een optimale conditie van je huid en je zult zien dat het jouw gevoel van eigenwaarde op een positieve manier beïnvloedt.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij acupunctuur worden kleine naaldjes geplaatst op precies de plek waar de tekenen van ouderdom zich in jouw gezicht hebben vastgezet. Op zichtbare rimpels wordt dan een naaldje geplaatst om op deze manier de aanmaak van collageen te bevorderen. Het resultaat is een natuurlijk opvulling van de rimpel van binnenuit. De spierspanning zal afnemen en de doorbloeding van je huid wordt een stuk verbeterd.

De onderliggende weefsels krijgen een enorme oppepper en dat zorgt ervoor dat je gezicht veel meer kan ontspannen. Oppervlakkige rimpels kunnen op deze manier verdwijnen en de dieper gelegen rimpels zullen na afloop een stuk minder zichtbaar zijn.

Oplossing bij allergie

De toepassing van deze intensieve vorm van acupunctuur kan uitkomst bieden als het gebruik van andere cosmetische behandelingen niet mogelijk is in verband met een allergie of simpelweg omdat jij geen lichaamsvreemde bestanddelen in je huid wilt laten spuiten. Bijkomend voordeel van deze verfraaiende behandeling is dat het gelukshormoon endorfine vrijkomt na een heerlijke behandeling.

Maak een afspraak in de buurt
Laat onzekerheid jouw leven niet langer bepalen en maak vandaag nog een afspraak om jouw huid de aandacht te geven die ze verdient. Al na een aantal behandelingen zie jij je jongere zelf weer in de spiegel verschijnen. Bij vragen over cosmetische acupunctuur of voor het maken van een afspraak, neem contact op met en praktijk bij jou in de buurt:

Acupunctuur Castricum – Karin Leliveld
Acupunctuur Den Haag – Renata Uribe
Acupunctuur Gorinchem – Mareille Buisman
Acupunctuur Mijdrecht – Samgis Zandi
Acupunctuur Uithoorn – Samgis Zandi

De voordelen van cosmetische acupunctuur

Naast de cosmetische verfraaiing kent de behandeling nog talloze andere voordelen. Het is een veilige manier van verjonging en van pijn is vrijwel geen sprake. Na de behandelingen zul je ook geen bijwerkingen ervaren en niet bang hoeven te zijn voor vervormingen, zoals die bij andere cosmetische behandelingen nog wel eens willen optreden. De tijd waarin jij zonder angst je gezicht een behandeling kunt laten ondergaan, is eindelijk aangebroken.