Acupunctuur Etten-Leur – Paul van Alphen

Acupunctuur Etten-Leur - Paul van AlphenLaat ik mij kort even aan je voorstellen, ik ben Paul van Alphen en ik werk al 16 jaar als zelfstandig acupuncturist in mijn eigen praktijk Acupunctuur Etten-Leur.

Tijdens mijn studie Fysiotherapie in de jaren negentig maakte ik voor het eerste kennis met acupunctuur. Toen ik in twee verschillende fysiotherapiepraktijken de werking en de resultaten van acupunctuurbehandelingen van dichtbij heb mogen meemaken was ik verkocht. Daarom begon ik in 1999 met mijn studie acupunctuur bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting.

Effectieve werking van acupunctuur
Ik vind het erg mooi om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Soms vertellen mijn cliënten dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet verder konden helpen, maar acupunctuur wel.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen.

Omdat ik meestal geen wachtlijst kan ik je snel helpen met mijn behandelingen in Etten-Leur.

Neem contact met mij op
Bezoek mijn website of vul het onderstaande contactformulier in.

Mijn praktijk voor acupunctuur in Etten-Leur