Acupunctuur Vaassen

Het lichaam is een sterk instrument dat goed in staat is om zichzelf bij problemen te herstellen met de nodige ondersteuning. Deze ondersteuning kunnen wij bij Acupunctuur Vaassen bieden. Als jij rondloopt met pijn of ongemak kan acupunctuur een goed middel zijn om je hiervan te verlossen. Ik ga jou door middel van acupunctuur behandelen met dunne naaldjes die ik op een nauwkeurige plek in je huid plaats. Hiermee kan ik zorgen dat onder andere de volgende problemen sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen:

  • artrose
  • allergieën
  • hoofd-, nek-, en schouderpijn
  • ontstekingen
  • blessures
  • migraine
  • Behandeling acupunctuur

Acupunctuur maakt onderdeel uit van de alternatieve geneeswijzen. De oorsprong hiervan ligt in de Chinese geneeskunde, waar deze manier van werken al duizenden jaren met goed resultaat wordt toegepast. De werking van acupunctuur berust op de overtuiging dat de organen in het menselijk lichaam allen afzonderlijk van energie worden voorzien door meridianen in het lichaam. In totaal gaat het om twaalf energiebanen die door het hele lichaam lopen. Jouw klachten maken voor acupunctuur Vaassen direct duidelijk waar de energiestroom wordt belemmerd. Hiervoor kan ik je gericht behandelen door de naaldjes in je huid en de betreffende energiebaan te zetten. Door het plaatsen van meerdere naalden worden niet alleen jouw symptomen minder, maar herstelt jouw hele lichaamsfunctie zich. Pas als jouw energie probleemloos stroomt, kunnen je organen optimaal functioneren waardoor jij je fitter en energieker voelen.

Bijwerkingen

De goede resultaten die ik kan realiseren via acupunctuur Vaassen, kunnen vrijwel zonder bijwerkingen worden bereikt. Heel soms voel je eventjes een prikkende sensatie tijdens het zetten van de naald, maar dit is niet pijnlijk en duurt ook maar heel even. Hoewel het best kan zijn dat je na de eerste behandeling al een verbetering bemerkt, zijn er meerdere behandelingen nodig om de problemen echt goed op te lossen. We gaan samen bespreken wat er voor jou nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Vergoeding voor alternatieve geneeskunde

De overheid bepaalt welke vergoedingen in de basisverzekering worden opgenomen. Voor alternatieve geneeswijzen is ervoor gekozen om dit niet in de basisverzekering op te nemen. Acupunctuur wordt dan ook uitsluitend vergoed vanuit bepaalde aanvullende pakketten. Om de acupunctuurbehandeling, al dan niet deels, vergoed te krijgen, dien je even contact met je zorgverzekeraar op te nemen. Hierdoor weet je direct of je een vergoeding mag verwachten en hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Vind een acupuncturist in de buurt.