Acupunctuur Best

Het hebben van klachten beïnvloedt je leven op een vervelende manier. Vooral als je meerdere beperkingen ervaart, kan het moeilijk zijn om de juiste hulp te vinden. Door de uiteenlopende problemen is het lastig om te bepalen wie jou het beste kan helpen. Acupunctuur Best kan jou helpen met behulp van acupunctuur. Ik weet aan de hand van jouw klachten al heel snel, waar het probleem vandaan komt. Hiervoor kan ik acupunctuur inzetten en met een aantal behandelingen jouw energie weer goed laten stromen. Je kunt een beroep op mij doen bij klachten, zoals:

  • slaapproblemen
  • depressieve klachten
  • burn-out
  • allergieën en huidproblemen
  • artrose
  • hoofdpijn of migraine
  • diabetes

Energiebanen zorgen voor balans

Ons lichaam functioneert optimaal door twaalf meridianen (energiebanen) die allen op hun beurt een bepaald orgaan voorzien van de energie die nodig is. Wanneer er een belemmering in de doorstroom van de energie is ontstaan, krijg je klachten. Dit kunnen fysieke of mentale klachten zijn, want bij elk orgaan komen specifieke klachten tot uiting. Het lichaam geeft je deze klachten om aan te geven dat er een probleem is opgetreden. Vervelend voor jou, maar wel nuttig. Nu kan er immers iets aan gebeuren. Acupunctuur is een alternatieve geneeswijze en afkomstig uit de Chinese geneeskunde. In de Chinese geneeskunde worden lichaam en geest als een geheel gezien (holistisch). Er moet sprake zijn van een balans om goed te kunnen functioneren. Tijd om acupunctuur Best toe te passen en de belemmering in jouw lichaam te verhelpen.

Behandeling acupunctuur Best

Ik help jou weer op weg door dunne naaldjes in je huid te plaatsen en wel in de energiebaan waar het probleem is ontstaan. De klachten die jij hebt, maken voor mij helder waar de dunne acupunctuurnaaldjes in jouw huid moeten worden gezet. Hiermee is een begin gemaakt met het herstel van de energiestroom in je lijf en dat zal jouw klachten doen verminderen. Acupunctuur is een alternatieve geneeswijze die gebruikmaakt van het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Het kan zijn dat ik jou voedingsadviezen meegeef of aanvullende behandelingen aanbiedt, zoals cupping of de Moxa-techniek. Bij cupping zorgen verwarmde glazen bolletjes voor een vacuüm op je huid. Hierdoor kan de blokkade worden opgeheven. Met de Moxa-techniek gebruik ik een gedroogd kruid dat ik verwarm. Vervolgens kan ik de het kruid op specifieke plekken op je huid leggen. Ik spreek samen met jou door wat de beste behandeling is voor jouw klachten.

Vergoedingen

Weliswaar worden de behandelingen niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar vaak wel (deels) vanuit de aanvullende verzekering. Neem even contact op met je zorgverzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vind een acupuncturist in de buurt.