Acupunctuur Diemen – Matty Mandersloot

Mijn naam is Matty Mandersloot en ik ontvang je graag in mijn praktijk Acupunctuur Diemen.  Met kennis van zowel de Westerse als de Oosterse geneeskunde, kijk ik naar je klacht.

Ik kan uit ervaring zeggen dat Confucius gelijk had toen hij zei “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”. Ik doe waar ik van hou: ik bied acupunctuur, beweging en meditatie ter verbetering van jouw welzijn.

Na Westers Medisch (BK) studeerde ik ook Oosters Medisch (TCM) en ging op zoek naar meer. Ik maakte kennis met het holistisch denken en het oosters bewegen. Ik oefende met een begeleider in de zijns-oriëntatie, leerde mediteren, trainde Kum Nye en verdiepte me bij een leermeester in Chi kung (Qi gong). In dit web van oosterse en westerse kennis en kunde, vind ik de balans van rust en energie.

Acupunctuur helpt bij ongelooflijk veel ziektes en klachten (mijn expertises zijn pijnbestrijding, ontstressen, psycho emotionele of somatische klachten, slaapproblemen, menopauze-klachten, fertiliteit en oncologie). Ik overleg graag met je wat acupunctuur voor jou kan betekenen.

Je kunt bij mij een afspraak maken (ook in de avonduren en op zaterdag). Heb je een vraag? Gebruik dan mijn contactformulier, bel mij of bereik me het snelst via whatsapp: 06 24 84 69 00.

Mijn contactformulier

Behandeling bij Acupunctuur Diemen

Om te beginnen wil ik graag bij Acupunctuur Diemen een zo compleet mogelijk beeld van je klacht , je zorgvraag en van hoe jij je op dit moment voelt, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel. Ik stel vragen die van belang zijn voor de behandeling en jij vertelt wat je kwijt wil. Als ik een beeld van jou en je zorgvraag heb, dan voel ik je pols en bekijk ik je tong en vertel ik je wat ik daaraan kan zien. Vervolgens leg ik uit hoe ik je kan helpen en bespreek ik een behandelplan met je.

Mijn tarief
Voor een consult reken ik: €52,50. Over het algemeen duurt een consult bij Acupunctuur Diemen ongeveer een uur, maar het kan zijn dat de behandeling uitloopt als dat gewenst of nodig is. Doorgaans heb ik 4 tot 12 behandelingen nodig om je klachten te verlichten of te verhelpen. Tussentijds bespreken we of de behandeling aanslaat, het gewenste effect is bereikt of dat aanpassing van het behandelplan nodig is.

Ik ben aangesloten bij de Zhong, de RBCZ en de KAB. Daarom kom je met een aanvullende zorgverzekering in aanmerking voor een vergoeding van de behandeling. Vraag dit voor de zekerheid zelf na bij je zorgverzekeraar.

Mijn acupunctuurpraktijk in Diemen

Mijn praktijkadres: Diemerkade 53, 1111 AC, Diemen