Acupunctuur Drachten

Je kunt bij mijn praktijk Acupunctuur Drachten terecht voor een behandeling bij diverse klachten. Keer op keer blijf ik het mooi vinden om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kunt behalen, en dat zonder vervelende bijwerkingen.

Omdat ik in mijn praktijk geen wachtlijst heb voor behandelingen kan ik je snel helpen. Je krijgt bij mij in ieder geval tijdens onze eerste afspraak uitgebreid de tijd om mij meer te vertellen over je klacht en wat er precies speelt. Vertel mij gerust jouw verhaal!

Heb je een acupunctuurpraktijk in Drachten? Sluit je bij ons aan, hier hebben we nog plek voor je.

Klachten die ik bij Acupunctuur Drachten behandel

Veel van mijn cliënten komen bij mij voor de behandeling van specifieke lichamelijke klachten, denk daarbij aan:

Het kan zo zijn dat ik je klacht wel kan behandelen, maar hier boven niet heb genoemd. Neem daarom gerust contact met mij op of lees meer over acupunctuur.

De eerste afspraak
Tijdens je eerste afspraak bij mij maken we kennis en er volgt meteen een intakegesprek. Gedurende je intake stel ik vragen over je klachten, de achtergrond en wat er nu bij je speelt. Dit geeft mij de gelegenheid om de oorzaak van je klachten te onderzoeken en te achterhalen. Hierdoor kunnen we samen kijken naar wat acupunctuur voor je kan gaan betekenen.

Afzeggen van je afspraak
Als je tenminste 24 uur voor je afspraak bij mij afzegt, dan breng ik de behandeling niet in rekening.

De naaldjes vallen heel erg mee
Als je nu nog geen ervaring hebt met acupunctuur, dan wil ik je alvast vertellen dat je niet bang hoeft te zijn voor je eerste behandeling. Misschien helpt het als je weet dat bijna alle cliënten die bij mij voor het eerst komen, allemaal aangeven dat het heel erg mee valt.

Maak bij Acupunctuur Drachten een afspraak

Bezoek mijn website of neem contact met mij of via onderstaand contactformulier

Mijn praktijk voor acupunctuur in Drachten