Acupunctuur Geldermalsen

Je lekker voelen is een teken dat je mentaal en fysiek in balans bent. Het kan echter voorkomen dat jouw energie wordt onderbroken of belemmerd. Dit zal zich uiten in emotionele, mentale en fysieke klachten. Vervelend, maar het is een doeltreffende manier van lichaam en geest om aan te geven dat er iets niet in orde is. Om toename van de klachten te voorkomen en het lichaam te laten herstellen, kan acupunctuur Geldermalsen jou helpen.

Heb je een acupunctuurpraktijk in Geldermalsen? Sluit je bij ons aan, hier hebben we nog plek voor je.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur is een bewezen methode die een Chinese oorsprong kent. Vanuit de Chinese geneeskunde worden lichaam en geest als een geheel gezien. Alle processen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel hebben een wisselwerking met elkaar en vormen samen een balans. Wordt deze balans onderbroken, dan ontstaan klachten die met acupunctuur kunnen afnemen of zelfs verdwijnen. De Chinese geneeskundige is overtuigd van de mens als totale bron van energie. Deze energie stroomt via meridianen (energiebanen) door het gehele lichaam. Iedere energiebaan is verbonden met een specifiek orgaan en daarbij behorende emoties. Jouw klachten geven de acupuncturist direct een goed beeld van de plek waar deze energie wordt onderbroken of geblokkeerd.

Deze klachten behandelen we in Geldermalsen

Afhankelijk van de klachten die jij ervaart, zal de behandeling bestaan uit het plaatsen van naalden, het gebruik van een gedroogd kruid of een verwarmd glazen bolletje. In alle gevallen is de behandeling gericht op het opheffen van de blokkade. Hierdoor kan de energie weer goed stromen en zal jij je beter gaan voelen. Klachten die met behulp van acupunctuur Geldermalsen kunnen worden behandeld zijn onder andere:

  • Burn-out
  • Acné
  • Slaapproblemen
  • Artrose
  • Zenuwpijn
  • Oogproblemen

Vergoeding voor acupunctuur

Acupunctuur wordt door zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Om te weten of je recht hebt op een vergoeding, is het verstandig om contact met je zorgverzekeraar op te nemen. Twijfel niet langer en laat jouw energie ook weer stromen.

Neem contact op met Acupunctuur Culemborg – Ibolya van Pinxteren of bekijk hier het complete overzicht van aangesloten acupuncturisten