Acupunctuur Leusden

Bij klachten van je geest of lichaam ligt de oorsprong van je ongemakken in de meridianen die door je hele lichaam lopen. Deze overtuiging is ontstaan vanuit de Chinese geneeskunde en vormen het uitgangspunt voor een behandeling bij Acupunctuur Leusden. De klok rond functioneren energiebanen op afwisselende tijdstippen, waarbij elke energiebaan een orgaan voorziet van de benodigde energie. Zolang er geen belemmering is, functioneren het orgaan en de daarbij behorende emoties, precies zoals ze bedoeld zijn. Openbaren zich klachten, dan wordt de vrije energiedoorstroom belemmerd en kan acupunctuur zeker uitkomst bieden.

Heb je een acupunctuurpraktijk in Leusden? Sluit je bij ons aan, hier hebben we nog plek voor je.

Klachten bij Acupunctuur Leusden in kaart brengen

Door jouw klachten te bespreken, kan een acupuncturist snel helder krijgen in welk deel van jouw lichaam een blokkade is opgetreden. Met het gebruik van dunne naalden en eventueel aanvullende behandelmethoden kan deze belemmering worden opgeheven. Hierdoor zullen jouw klachten verdwijnen of voor een groot deel afnemen. Om dit te bereiken, zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Een belangrijke investering in het herstel van jouw welzijn, als je klachten ervaart zoals:

  • Darmproblemen
  • Allergieën
  • Diabetes
  • Artrose
  • Slaapproblemen
  • Depressie
  • Ontstekingen

De acupunctuurbehandeling

De energiebanen in jouw lichaam zijn er om de organen onbelemmerd van energie te voorzien. Bij een blokkade of onderbreking kan met behulp van naalden, gedroogd kruid of verwarmde glasbolletjes precies op de juiste plek in de meridiaan actie worden ondernomen. Hiermee wordt de belemmering opgeheven en krijgt de energiebaan weer de kans om het orgaan volop van energie te voorzien. Een acupunctuurbehandeling wordt in principe niet als belastend ervaren. De resultaten die worden behaald, kunnen echter aanzienlijk zijn. Het niet langer ervaren van ongemak maakt het mogelijk om energie te steken in de leuke dingen van het leven.

Vergoeding van alternatieve geneeswijzen

Omdat acupunctuur wordt gerekend tot de alternatieve geneeswijzen, vindt er geen vergoeding plaats vanuit de basisverzekering. Wel is het mogelijk om de behandelingen (deels) vergoed te krijgen, als je aanvullend verzekerd bent. Weet je niet zeker of je recht hebt op vergoeding? Neem dan even contact op met je zorgverzekeraar.

Gun jezelf de balans die je nodig hebt om zorgeloos alle dingen te kunnen doen die jou energie geven en maak een afspraak met acupunctuur Leusden.

Vind een acupuncturist in de buurt.