Acupunctuur Naarden

Een afspraak plannen voor een behandeling bij Acupunctuur Naarden is een goede keuze als jij in je doen en laten belemmerd wordt door pijn en ongemak. Los van het feit dat het voor jou heel vervelend is om klachten te hebben, is het ook een signaal dat door het lichaam wordt afgegeven. Iets in jou werkt niet zoals het hoort en daarom is ongemak en pijn ontstaan. Met acupunctuur kan dit op een natuurlijke manier worden hersteld. Hiervoor plaats ik onder meer acupunctuurnaalden die ik in je huid zet, maar ik kan ook aanvullende technieken toepassen, zoals cupping en de Moxa-therapie. Dit is afhankelijk van jouw klachten. Neem contact op als jij een of meer van de volgende klachten ervaart:

  • depressieve klachten en burn-out
  • maag- en darmproblemen
  • slaapproblemen
  • vermoeidheid
  • huidproblemen
  • hoofdpijn of migraine
  • allergieën
  • acné

Al deze tekenen kunnen wijzen op een belemmering in de doorstroming van jouw lichaamsenergie. Deze energie komt via meridianen (energiebanen) bij je organen terecht. Elk van de twaalf energiebanen staat in verbinding met een bepaald orgaan. Jouw klachten kunnen dus worden gekoppeld aan een specifiek orgaan in je lichaam. Ieder orgaan kent bij een gebrek aan energie eigen klachten die naar voren komen. Dit kunnen klachten van lichamelijke, emotionele of geestelijke aard zijn. Ik help jou om aan de hand van jouw verhaal de energie weer op weg te helpen. Dit doe ik door acupunctuur toe te passen. Deze van oorsprong Chinese alternatieve behandelmethode wordt inmiddels veelvuldig toegepast en kent goede resultaten.

Sessie acupunctuur

Zodra we de eerste behandeling van acupunctuur Naarden gaan starten, begin ik met het plaatsen van dunne naaldjes. Deze naalden zet ik op een gerichte plek in jouw huid, in de meridiaan waar de belemmering of blokkade is opgetreden. Nadat de naalden gedurende een korte tijd in je lichaam hebben gezeten, is een begin gemaakt met het herstel van jouw lichaamsenergie. Weliswaar volstaat een enkele behandeling niet om klachtenvrij te worden, maar je kunt wel direct verbetering merken. Na een aantal behandelingen zullen jouw klachten zijn verdwenen.

Acupunctuur zonder bijwerkingen

In principe zijn de behandelingen vrijwel pijnloos. Heel soms wordt een prikkend gevoel ervaren dat al snel weer wegtrekt. Ook na de acupunctuurbehandeling hoef jij je geen zorgen te maken over bijwerkingen.

Vergoeding zorgverzekering

De overheid heeft bepaald dat de alternatieve behandelvormen niet vanuit de basisverzekering worden vergoed. Om aanspraak te maken op een vergoeding, heb je een aanvullend pakket nodig. Neem vooraf even contact op met je zorgverzekeraar, zodat je zeker weet of je recht hebt op een gedeeltelijke vergoeding. Neem vandaag nog contact op met acupunctuur Naarden, dan kunnen we snel een afspraak inplannen.

Vind een acupuncturist in de buurt.