Acupunctuur Zutphen – Anna van der Vlies

Acupunctuur Zutphen - acupuncturist Anna van der VliesSinds 2015 heb ik een praktijk voor acupunctuur. Als je bij Acupunctuur Zutphen komt dan behandel ik je symptomen én pak ik de oorzaak aan. Dat doe ik met de meest effectieve methode: door acupunctuur te combineren met voedingsadvies.

De oplossing is voor iedereen anders, maar ik kan je leren je eigen specialist in jouw gezondheid te worden.

Ik kijk naar jou als geheel, dat gaat verder dan je klacht. We gaan de oorzaak aanpakken zodat je je weer beter gaat voelen. Dat begint met een uitgebreid vraaggesprek. Hierbij bekijk ik je tong, voel je pols en stel de diagnose volgens de Chinese geneeskunde. Zodat we verder met een behandelplan aan de slag kunnen.

Acupunctuur behandeling bij mij 
Bij de acupunctuur behandeling plaats ik hele dunne, steriele naalden op specifieke punten in het lichaam. Ik gebruik een zachte techniek en bij de eerste afspraak zijn mensen vaak verbaasd dat ze de naaldjes nauwelijks voelen.

Per afspraak bespreken we hoe het gaat. Een behandeling bestaat altijd uit meerdere afspraken, meestal zijn er 6 tot 10 nodig.

Klachten die ik in Zutphen behandel

  • Prikkelbare Darm Syndroom
  • Buikpijn
  • Misselijkheid
  • Spijsverteringsklachten
  • Obstipatie
  • Diarree
  • Vermoeidheid
  • Depressieve gevoelens
  • Stress
  • Zwangerschapsmisselijkheid

Staat je klacht hier niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op, want het kan goed zijn dat ik je kan helpen.

Goede resultaten met acupunctuur
Ik vind het mooi om te zien dat je op een veilige manier met acupunctuur goede resultaten kunt behalen zonder vervelende bijwerkingen. Daarnaast heeft het voor veel van mijn cliënten bij Acupunctuur Zutphen een ontspannende werking.

Regelmatig volg ik nascholingen om mijzelf verder te blijven verdiepen en om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Omdat acupunctuur je immuunsysteem optimaliseert heeft het ook een preventieve werken. Daarnaast verbetert het ook het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

De naalden vallen mee
Als je nog geen ervaring hebt met acupunctuur, dan wil ik je alvast vertellen dat je niet bang hoeft te zijn voor de behandeling. Misschien stelt het je gerust dat bijna al mijn cliënten aangeven dat het erg mee valt.

Tarief van Acupunctuur Zutphen

Voor een afspraak van 60 minuten reken ik: €60.

Neem contact met mij op
Bezoek mijn website, bel 06 49 97 29 10 of vul het onderstaande contactformulier in.

Mijn acupunctuurpraktijk in Zutphen