Acupunctuur Zutphen

Sinds 2015 heb ik een praktijk voor acupunctuur. Als je bij Acupunctuur Zutphen komt dan behandel ik je symptomen én pak ik de oorzaak aan. Dat doe ik met de meest effectieve methode: door acupunctuur te combineren met voedingsadvies.

De oplossing is voor iedereen anders, maar ik kan je leren je eigen specialist in jouw gezondheid te worden.

Ik kijk naar jou als geheel, dat gaat verder dan je klacht. We gaan de oorzaak aanpakken zodat je je weer beter gaat voelen. Dat begint met een uitgebreid vraaggesprek. Hierbij bekijk ik je tong, voel je pols en stel de diagnose volgens de Chinese geneeskunde. Zodat we verder met een behandelplan aan de slag kunnen.

Heb je een acupunctuurpraktijk in Zutphen? Sluit je bij ons aan, hier hebben we nog plek voor je.

Acupunctuur behandeling bij mij 
Bij de acupunctuur behandeling plaats ik hele dunne, steriele naalden op specifieke punten in het lichaam. Ik gebruik een zachte techniek en bij de eerste afspraak zijn mensen vaak verbaasd dat ze de naaldjes nauwelijks voelen.

Per afspraak bespreken we hoe het gaat. Een behandeling bestaat altijd uit meerdere afspraken, meestal zijn er 6 tot 10 nodig.

Klachten die ik in Zutphen behandel

Staat je klacht hier niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op, want het kan goed zijn dat ik je kan helpen.

Goede resultaten met acupunctuur
Ik vind het mooi om te zien dat je op een veilige manier met acupunctuur goede resultaten kunt behalen zonder vervelende bijwerkingen. Daarnaast heeft het voor veel van mijn cliënten bij Acupunctuur Zutphen een ontspannende werking.

Regelmatig volg ik nascholingen om mijzelf verder te blijven verdiepen en om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Omdat acupunctuur je immuunsysteem optimaliseert heeft het ook een preventieve werken. Daarnaast verbetert het ook het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

De naalden vallen mee
Als je nog geen ervaring hebt met acupunctuur, dan wil ik je alvast vertellen dat je niet bang hoeft te zijn voor de behandeling. Misschien stelt het je gerust dat bijna al mijn cliënten aangeven dat het erg mee valt.

Tarief van Acupunctuur Zutphen

Voor een afspraak van 60 minuten reken ik: €.

Neem contact met mij op
Bezoek mijn website.

Chinese Geneeskunde

De reguliere geneeskunde is over het algemeen ingesteld op het bestrijden van symptomen. Daarmee wordt het probleem dat tot klachten heeft geleid helaas niet aangepakt en opgelost. De Chinese Geneeskunde is een alternatieve vorm van geneeskunde die de kracht van lichaam en geest gebruikt om problemen het hoofd te bieden. Dit gebeurt op een natuurlijke manier. Hierdoor kan het ook als wisselwerking met de reguliere geneeskunde worden ingezet.

Holistische benadering

Acupunctuur Zutphen werkt vanuit de overtuiging dat jij als mens als een geheel moet worden gezien. Er moet dus sprake zijn van een balans tussen je fysieke en mentale toestand om zonder klachten te kunnen functioneren.

Behalve acupunctuurbehandelingen is het belangrijk om aandacht te besteden aan levensstijl, voeding en ontspanning. Door goed voor jezelf te zorgen, geef je jouw lichaam en geest meer kans om te herstellen. Vooral in periodes waarin er veel van jou gevraagd wordt, kan er onbalans ontstaan. Houdt deze disbalans te lang aan, dan ga je klachten ontwikkelen en is acupunctuur een effectieve en natuurlijke manier om deze balans weer terug te vinden.

Goed voor jezelf zorgen is ook tijdens de behandelingen onmisbaar. Je ondersteunt op deze manier de behandelingen die ik je geef en hierdoor nemen jouw klachten sneller af.

Natuurlijk herstellen

De naaldjes die ik gebruik zet ik heel gericht in de energiebaan die verstoord is. Maar liefst twaalf meridianen voorzien de organen in het lichaam van de broodnodige energie. Bij een verstoorde energiedoorstroom ga je klachten ontwikkelen en daarbij kan Acupunctuur Zutphen uitkomst bieden. De alternatieve behandelwijze acupunctuur maakt gebruik van het zelfherstellend vermogen dat wij mensen hebben. Hierdoor kan jij op een natuurlijke manier herstellen en weer in balans komen.

Mijn acupunctuurpraktijk in Zutphen