Afvallen met acupunctuur

Je kunt op internet meer dan 100 verschillende manieren vinden die je stuk voor stuk verzekeren dat je op een makkelijke manier veel kunt afvallen. Alleen gaat het vaak niet zo simpel als je zou willen om een dieet met succes te volgen. Het gaat er namelijk ook om of je je wel prettig voelt bij dit dieet.

Vaak is het namelijk zo dat wanneer je een bepaald dieet volgt, je constant leeft met honger en je je niet gelukkig voelt. Dit is natuurlijk heel erg demotiverend en heeft een negatief effect op het slagingspercentage van het dieet. Als je hier last van hebt, is acupunctuur misschien wel de juiste oplossing. Acupunctuur probeert namelijk de ideale balans te vinden in je lichaam en je energiesysteem.

Afvallen en acupunctuur.
Eerst word je eetpatroon onderzocht. Je eetpatroon is namelijk erg belangrijk, dit bepaald namelijk de energiebalans in je lichaam. Overgewicht is vaak een gevolg van de verstoring van deze energiebalans in je lichaam. Door het plaatsen van naalden op de juiste plekken in je lichaam herstelt de acupuncturist deze energiebalans. Dit heeft vaak tot gevolg dat je hongergevoel sterk wordt verminderd. Op deze manier val je namelijk het gezondst af. Je krijgt namelijk nog steeds genoeg voeding binnen.

Waar je je wel van bewust moet zijn, is dat afvallen op deze manier een stuk langer kan duren dan wanneer je een radicaal dieet volgt. Het volgen van zo’n dieet kan echter voor grote gevolgen voor jezelf zorgen. Je kunt je ernstig ongelukkig gaan voelen. Ook pleeg je als het ware roofbouw op je lichaam. Je valt veel sneller af dan eigenlijk goed voor je is. Afvallen door middel van een acupuncturist is een van de gezondste manieren om af te vallen. Maak nu een afspraak met een van onze gecertificeerde acupuncturisten zoals Martine Bier en Anneke Vruggink.